Пилешка Пържола с Гъби И Картофи на Фурна

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Пилешка Пържола с Гъби И Картофи на Фурна:

4 пилешки пържоли от бяло месо
500 г гъби печурки
500 г червени картофи
100 мл бяло сухо вино
2 с.л. олио
10 зърна черен пипер
3 листа дафинов лист
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Пилешка Пържола с Гъби И Картофи на Фурна:

Начукваме внимателно пилешките пържоли и нареждаме в йенска тенджера, като предварително сме посипали с олио на дъното. Прибавяме измитите и нарязани на едро гъби, обелените и нарязанио на едро червени картофи, заливаме с виното и подправяме със зърната черен пипер, дафинов лист, смлян черен пипер и сол. Печем във фурна на 180 градуса за един час.
Поднасяме пилешките пържоли с хубаво червено вино 🙂

Провери и Намери Най-Ниската Цена Сред 1 206 987 Места за Настаняване по Целия Свят:

Booking.com онлайн хотелски резервации

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар