Пилешки Гърди с Ориз И Спанак

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Словакия
Обща информация за Словакия

Продукти за Пилешки Гърди с Ориз И Спанак:

500 гр обезкостени пилешки гърди
1/2 чаша ориз
1/2 кг спанак
200 гр топено пушено сирене
100 мл бяло вино
босилек
червен пипер
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Пилешки Гърди с Ориз И Спанак:

Измиваме пилешките гърди, махаме кожата и разделяме на две половинки. Начукваме ги леко и мариноваме с бяло вино, черен пипер и босилек за един час. В тава нареждаме едната част от пилешките гърди, отгоре и разстиламе топеното пушено сирене, подправяме с черен пипер и слагаме втората половинка от гърдите. В съд смесваме спанака нарязан на ситно, ориза, червения пипер, сол и 400 милилитра вода и изсипваме около пилешкото месо. Печем във фурна за 30 минути на 200 градуса.

Поднасяме пилешките гърди с ориз и зпанак гарниране с кисело мляко.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар