Рибена Чорба от Пъстърва

Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Рибена Чорба от Пъстърва:

1 пъстърва, около 0.4-0.5 кг
200 гр червени картофи
1 лимон
1 зелена чушка
пресен босилек
девисил
2 дафинови листа
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Рибена Чорба от Пъстърва:

Сваряваме пъстървата за 10 минути в подсолена вода заедно с 2 дафинови листа. Оставяме да се охлади и обезкостяваме рибата. Прецеждаме бульона от сварената пъстърва в тенджера, добавяме картофите нарязни на едри кубчета, чушката на лентички, сока от един лимон, месоти от рибата накъсано на парчета и подправяме с черен пипер, девисил и босилек. Оставяме да ври на слаб огън за 20 минути и рибената чорба от пъстърва е готова.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*