Пастет от Патладжани

Booking.com

Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пастет от Патладжани:

  • 1 кг патладжани 
  • 1 картоф
  • 2 скилидки чесън 
  • 3 с.л. зехтин
  • 2 с.л. оцет 
  • 1 глава лук
  • 1 червена чушка 
  • черен пипер 
  • сол

Начин за Приготвяне на Пастет от Патладжани:

Сложете в тивичка целите патладжани, червена чушка, картофа и лука. Поръсете с малко зехтин. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 1 час.Изпечете и обелете чушката. Срежете картофа и патладжаните на две. издълбайте вътрешността. Обелете и нарежете на едро лука. Прибавете чушката, останалия зехтин, оцета, черен пипер и сол. Пасирайте. Сложете в купа. Сервирайте със сухар

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар