Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от Хаити
Обща информация за Хаити
Продукти за Пангасиус с Картофено Пюре:
– пангасиус
– картофи
– прясно мляко
– краве масло
– кашкавал
– сол,черен пипер
Начин за Приготвяне на Пангасиус с Картофено Пюре:
Нареждате рибата в подходящ съд за варене и заливате с прясно мляко докато се покрие.Варите на тих огън,без да покривате съда около 20мин.Изваждате рибата,прецеждате млякото и приготвяте с него картофено пюре с предварително сварените картофи.Направете пюрето не много гъсто.
На дъното на тавичка разтапяте от кравето масло хубаво да се омасли и разстилате половината от пюрето.Върху него нареждате рибата,поръсвате сол и черен пипер и покривате с останалата част от пюрето.Най отгоре слагате няколко парченца краве масло.Печете в предварително загрята фурна на 200гр.докато пюрето започне да хваща коричка и водата от него и рибата се е изпарила.Наръсвате обилно с кашкавал и запичате до разтопяване.
Може да се ползва като предястие и като основно,защото е вкусно и топло и студено.Чудесно върви с чаша охладено бяло вино!
Да ви е сладко!
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.