Пангасиус с Картофено Пюре

Booking.com

Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от Хаити
Обща информация за Хаити

Продукти за Пангасиус с Картофено Пюре:

–  пангасиус

– картофи

– прясно мляко

– краве масло

– кашкавал

– сол,черен пипер

Начин за Приготвяне на Пангасиус с Картофено Пюре:

Нареждате рибата в подходящ съд за варене и заливате с прясно мляко докато се покрие.Варите на тих огън,без да покривате съда около 20мин.Изваждате рибата,прецеждате млякото и приготвяте с него картофено пюре с предварително сварените картофи.Направете пюрето не много гъсто.

На дъното на тавичка разтапяте от кравето масло хубаво да се омасли и разстилате половината от пюрето.Върху него нареждате рибата,поръсвате сол и черен пипер и покривате с останалата част от пюрето.Най отгоре слагате  няколко парченца краве масло.Печете в предварително загрята фурна на 200гр.докато пюрето започне да хваща коричка и водата от него и рибата се е изпарила.Наръсвате обилно с кашкавал и запичате до разтопяване.

Може да се ползва като предястие и като основно,защото е вкусно и топло и студено.Чудесно върви с чаша охладено бяло вино!

Да ви е сладко!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар