Пролетна Витаминозна Салата

Booking.com

Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пролетна Витаминозна Салата:

КОЛИЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ ЗАВИСИ ОТ БРОЯ НА ХОРАТА И ОТ ВКУСА

МАРУЛИ

СПАНАК

ЗАЛЕН ЛУК

РЕПИЧКИ

КРАСТАВИЦА

КЪЛНОВЕ (АЗ ИМАХ КЪЛНОВЕ ОТ БРОКОЛИ)

ЗЕХТИН

ЛИМОНОВ СОК

СОЛ

КЪМ САЛАТАТА МОЖЕ ДА ПРИБАВИТЕ И СУСАМ, НО ПРЕДВАРИТЕЛНО ГО ЗАПЕЧЕТЕ НА ТЕФЛОНОВ ТИГАН БЕЗ МАЗНИНА.

Начин за Приготвяне на Пролетна Витаминозна Салата:

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ НАРЯЗВАТ И СЕ СМЕСВАТ В КУПА. НАКРАЯ СЕ ПОРЪСВА СЪС СУСАМА.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар