Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Пролетна Витаминозна Салата:
КОЛИЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТИТЕ ЗАВИСИ ОТ БРОЯ НА ХОРАТА И ОТ ВКУСА
МАРУЛИ
СПАНАК
ЗАЛЕН ЛУК
РЕПИЧКИ
КРАСТАВИЦА
КЪЛНОВЕ (АЗ ИМАХ КЪЛНОВЕ ОТ БРОКОЛИ)
ЗЕХТИН
ЛИМОНОВ СОК
СОЛ
КЪМ САЛАТАТА МОЖЕ ДА ПРИБАВИТЕ И СУСАМ, НО ПРЕДВАРИТЕЛНО ГО ЗАПЕЧЕТЕ НА ТЕФЛОНОВ ТИГАН БЕЗ МАЗНИНА.
Начин за Приготвяне на Пролетна Витаминозна Салата:
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕ НАРЯЗВАТ И СЕ СМЕСВАТ В КУПА. НАКРАЯ СЕ ПОРЪСВА СЪС СУСАМА.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.