Хрупкави Пилешки Гърди с Подправки

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Хрупкави Пилешки Гърди с Подправки:

740 г пилешки гърди
1 ч.ч. галета
5-6 с.л. сок от лимон
50 мл зехти
пресен магданоз
пресен босилек
пресен розмарин
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Хрупкави Пилешки Гърди с Подправки:

Измийте пилешките гърди и ги начукайте. Полейте с лимоновия сок и оставете за 1 час в хладилник. Нарежете на ситно магданоза, босилека и розмарина и разбъркайте заедно с галетата, солта и чернияпипер. Намажете добре пилешките пържоли със зехтина и оваляйте в галетата с подправки. Поставете в тава върху хартия за печене и оставете във фурна за 25-30 минути на 180 градуса.

Насладете се на хрупкавите пилешки гърди с чаша бяло вино.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*