Летен Гювеч с Пиле

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Полша
Обща информация за Полша

Продукти за Летен Гювеч с Пиле:

0.5 кг пилешко филе
3 тиквички
2 моркова
1 глава лук
1 червена чушка
200 мл бяло вино
черен пипер на зърна
1 дафинов лист
сол

Начин за Приготвяне на Летен Гювеч с Пиле:

В дълбока тава поставяме пилешкото филе, тиквичките, морковите, лука и червената чушка нарязани на едри кубчета, заливаме с виното и подпряваме със сол, десетина зърна черен пипер и дафиновия лист. Поставяме във фурна гювеча и печем за 40 минути на 180 градуса.
Поднасяме летния гювеч със сос от майонеза и горчица.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар