Гювеч със Свинско Месо И Зеленчуци

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Гювеч със Свинско Месо И Зеленчуци:

500 – 600 г свинско месо
4-5 картофа
1 тиквичка
2 моркова
2-3 чушки
грах
зелен фасул
2 глави лук
чесън
домати от консерва
черен пипер
червен пипер
сол
магданоз

Начин за Приготвяне на Гювеч със Свинско Месо И Зеленчуци:

Нарязваме свинското месо на късчета. Обелваме картофите и ги нарязваме на по-едри парчета, а лука, чесъна, морковите, чушките и тиквичката на ситно. Поставяме продуктите в гювеч, като към тях прибавяме зеления фасул и граха. Изсипваме доматите от консерва, овкусяваме със сол, черен пипер и червен пипер, след което разбъркваме добре. Заливаме с около 200 мл. вода, захлупваме и поставяме във фурната. Печем ястието на 200 градуса. Когато е готов, поръсваме гювеча със свинско месо и зеленчуци с магданоз.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар