Картофени Пантофки

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Картофени Пантофки:

  • Големи продълговати картофи според броя на порциите
  • Шунка 
  • Топено сирене
  • Броколи
  • Маслини
  • Заквасена сметана
  • Черен пипер
  • Чубрица

Начин за Приготвяне на Картофени Пантофки:

Сварете картофите докато поомекнат и ги обелете. Разрежете ги надлъжно, издълбайте ги внимателно с лъжичка и отстранете вътрешната част така, че да се получат лодки.

Пригответе плънката за картофените пантофки: броколите трябва да се попарят за няколко минути, след което да се отцедят и нарежат на ситно. Нарежете на кубчета шунката, топеното сирене и обезкостените маслини, както и издълбаната част от картофите. Поръсете с черен пипер и чубрица и объркайте плънката със сметаната.

 

Напълнете всеки от картофите с готовата плънка и ги подредете в намазнена тава. Запечете картофените пантофки в умерена фурна за около половин час.

Вкусна и приятна за готвене рецепта, подходяща за всеки сезон от годината. Надявам се да ви хареса! 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар