Картофки с Червен Пипер За Бъдни Вечер

Booking.com

Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Картофки с Червен Пипер За Бъдни Вечер:

картофи – около 1 кг
кромид лук – 2 бр.
чесън – 2 скилидки
олио – 2 – 3 супени лъжици
червен пипер – 1 супена лъжица
сол

Начин за Приготвяне на Картофки с Червен Пипер За Бъдни Вечер:

Измиваме картофите и ги нарязваме на кубчета.Нарязаме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме за няколко минути в сгорещено олио. След това прибавяме нарязаните картофи, поръсваме ги с червен пипер и разбъркваме. Добавяме сол на вкус и доливаме с малко вода. Оставяме картофките да врат на тих огън под капак. След около половин час изключваме котлона и би търябвало да са готови.
Сревираме постните карфтофки на трапезата за Бъдни вечер докато са топли.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар