Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Мексико
Обща информация за Мексико
Продукти за Мексиканска Бобена Супа:
250 г черен или кафяв зрял фасул
1 глава лук
2 с. л. заквасена сметана
1 с. л. олио
2 скилидки чесън
пресен джоджен
сол
Начин за Приготвяне на Мексиканска Бобена Супа:
Бобът се вари до пълно разваряване заедно с лука, предварително нарязан на четири, целите обелени скилидки чесън и джоджена. Когато се свари, се добавя сол и се пасира с пасатор. В друг съд олиото се нагорещява и към него се прибавя пасираният боб. Оставя се да се вари за още 10 минути на бавен огън. Сервира се в купички, украсен с лъжица сметана.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.