Десерт с Тиква

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Десерт с Тиква:

парче тиква

3 яйця

1 ч.ч. захар

800 мл прясно мляко

ванилия

 

Начин за Приготвяне на Десерт с Тиква:

Тиквата се нарязва на кубчета, поставя се в тава и се залива с половин чаена чаша вода. Пече се във фурна на 200 градуса. Приготвя се смес от яйцата, захарта, млякото и ванилията. Когато тиквата е почти готова залива се с готовата смес, разбърква се и се добича на 160градуса. Десертъте е готов за сервиране след като се охлади.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*