Салата с Маринована Краставица по Японски

Booking.com

Салата с маринована краставица по японски
Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от Япония
Обща информация за Япония

Продукти за Салата с Маринована Краставица по Японски:

2 с л сол
250 мл гореща вода
1 краставица около 250 гр

за маринатата
150 мл гореща вода
1 с л оцет
1 с л захар
1 склидка чесън
черен пипер

Начин за Приготвяне на Салата с Маринована Краставица по Японски:

Краставицата се нарязва на половинка и се маха семето, нарязва се на кубчета, посипва се със сол и се залива с гореща вода. Оставя се за 30 минути да се охлади, след което се поставя се купаи се залива с маринатата. Оставя се за 12 часа в хладилника.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар