Вкусен Омлет на Тиган

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Вкусен Омлет на Тиган:

– 3 яйца
– Червена чушка
– Зелена чушка
– Шунка
– Кашкавал
– Маслини
– Олио/ Зехтин
– 1 щипка сода за хляб
– 1 щипка сол
– Чубрица
– Черен пипер

Начин за Приготвяне на Вкусен Омлет на Тиган:

Нарежете шунката на лентички, а зеленчуците на малки парченца. Обезкостете маслините и ги нарежете на ситно. Разбийте яйцата в купа, като добавите щипка сода за хляб и щипка сол. 
Изсипете разбиите яйца върху намазнен нагорещен тиган (желателно е да бъде с незалепващо покритие). Подредете равномерно върху едната половина на омлета шунката, чушките и маслините. Подправете с черен пипер и чубрица и настържете кашкавала.
Оставете омлета да се пече докато долната му част придобие златиста коричка, а яйцата отгоре изглеждат готови. Внимателно отделете омлета от тигана с помощта на шпатула, прегънете го на две и го сервирайте в чиния. Гарнирайте омлета с различни свежи зеленчуци и го поднесете докато е топъл. Един бърз и лесен аламинут, който можете да си направите по всяко време на деня 😉

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар