Топеница

Booking.com

Топеница
Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Топеница:

1 кг червени пиперки
200 г натрошено сирене
2 яйца
50 мл растително масло
50 г кисело мляко
100 мл прясно мляко
1/2 връзка магданоз
сол
червен лют пипер

Начин за Приготвяне на Топеница:

Чушките се изпичат, обелват се и се счукват. Яйцата се сваряват и се прибавят натрошеното сирене, растителното масло, прясното и киселото мляко и магсаноза нарязан на ситно. Сместа се посолява на вкус, добавя се от червения лют пипер и се разбърква.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар