Таратор

Booking.com

Таратор
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Таратор:

1 краставица
500 гр кисело мляко
2 скилидки чесън
10 мл растително масло
орехови ядки
1 връзка копър
сол

Начин за Приготвяне на Таратор:

Разбийте киселото мляко и към него прибавете счуканите скилидки чесън със солта, олиото и ореховите ядки. Нарежете на ситно, предварително обелената краставица и добавете към сместта,разбъркайте добре и добавете 400 мл ледено студена вода.
Поднесете тараторът студен, поръсен със ситно нарязан копър и чаша мастика.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар