Супа от Зелен Фасул

Booking.com

Супа от зелен фасул
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Супа от Зелен Фасул:

0.500 кг зелен фасул
50 мл олио
1 глава лук
10 гр брашно
100 гр кисело мляко
4-5 скилидки чесън
магданоз
червен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Супа от Зелен Фасул:

Зеленият фасул се почиства, измива, нарязва се на парченца и се залива с 1 литър вода и се слага на огъня да ври. Лукът и чесънът, нарязани на ситно, се задушават в мазнината до омекване, разбъркват се с брашното, червения пипер, солта и се прибавят към фасула. Супата се вари още 20 минути. След свалянето й от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз. Поднася се с кисело мляко.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар