Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Супа от Зелен Фасул:
0.500 кг зелен фасул
50 мл олио
1 глава лук
10 гр брашно
100 гр кисело мляко
4-5 скилидки чесън
магданоз
червен пипер
сол
Начин за Приготвяне на Супа от Зелен Фасул:
Зеленият фасул се почиства, измива, нарязва се на парченца и се залива с 1 литър вода и се слага на огъня да ври. Лукът и чесънът, нарязани на ситно, се задушават в мазнината до омекване, разбъркват се с брашното, червения пипер, солта и се прибавят към фасула. Супата се вари още 20 минути. След свалянето й от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз. Поднася се с кисело мляко.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.