Пъстърва на Скара

Booking.com

Пъстърва на скара
Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пъстърва на Скара:

Пъстърва – около 350-400 гр
Девисил
Черен пипер
Сол
Лимон

Начин за Приготвяне на Пъстърва на Скара:

Изчиствате пъстървата, можете да оставите главата или да я премахнете по ваше предпочитание. Осолявате добре отвън и отвътре. От вътрешната страна поръсвате с черния пипер и девисила и слагате 2-3 резена лимон. Загрейте добре скарата и печете от всяка страна по 5 минути. Поднесете пъстървата на скара с резени лимон.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар