Пирожки с Шунка

Booking.com

Пирожки с шунка
Oще Рецепти за Закуски
Oще Рецепти от Финландия
Обща информация за Финландия

Продукти за Пирожки с Шунка:

За тестото:
150 г брашно
100 г масло или маргарин
2 с.л. сметана

За плънката:
50 г шунка
50 г сирене Ементал
50 г гъби
2 яйца
1 с.л. брашно
4 с.л. сметана
черен пипер

Начин за Приготвяне на Пирожки с Шунка:

Замесва се маслено тесто от брашното, маслото и сматаната. Оставя се за 30 минути в хладилник. В малки формички намазани с масло се разстила тестото на тънък пласт. Шунката и кашкавала се нарязват на кубчета, а гъбите на шайби и се задушават. Прибавят се яйцата, брашното, сметаната и черният пипер и сместа се изсипва във формичките. Залепват се отгоре с пласт тесто и се пекат във фурна на 180 С за около 25-30 минути.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар