Качамак

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Качамак:

500 гр царевично брашно
1.5 л вода
200 гр сирене
сол
червен пипер
олио

Начин за Приготвяне на Качамак:

Изсипете царевичното брашно във врящата подсолена вода и бъркайте докато се сгъсти. Загрейте олиото в тиган и добавете червения пипер. Излейте половината смес в тава, поресете с натрошено сиене, залейте с горещото олио и прибавете останалата част от качамака. Оставте да се стегне за няколко минути и поднесете топло.

Провери и Намери Най-Ниската Цена Сред 1 206 987 Места за Настаняване по Целия Свят:

Booking.com онлайн хотелски резервации

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар