Кавърма с Черен Дроб

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Нова Зеландия
Обща информация за Нова Зеландия

Продукти за Кавърма с Черен Дроб:

600 г свински черен дроб
100 мл растително масло
500 мл зелев сок
20 г брашно
червен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Кавърма с Черен Дроб:

Измийте черният дроб и нарежете на парчета, които овалвате в брашното и запържвате в мазнината. След това залейте със зелевия сок, поръсете с червения пипер и варяте на тих огън за 30 минути. Накрая прибавете сол на вкус.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар