Агнешко с Ориз

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Агнешко с Ориз:

750 г. агнешко месо
300 г. ориз
50 мл. олио
50 г. масло
сол и черен пипер на вкус

Начин за Приготвяне на Агнешко с Ориз:

Нарежете месото на късчета, посолете го и го задушете в мазнината до полуготовност. Добавете ориза и задушете за 2-3 минути. Залива се с 4 и 1/2 чаени чаши вода ( 3:1 спрямо ориза) и оставете да заври. Посолете, изсипете в тава и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Извадете фурната, преди оризът да е поел всичката вода. Покрийте с кърпа и изчакайте 15 минути преди да поднесете.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар