Агнешки Шиш

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Агнешки Шиш:

1 кг агнешко месо
250 г агнешки дреболии
50 г краве масло
черен пипер на зърна
10 г червен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Агнешки Шиш:

Нарежете месото и дреболиите на дребни парченца, посолете и поръсете с червения и черния пипер, разбъркайте и оставете да се маринова за 12 часа. След това се нанизват на дървен шиш, като се слага месо, дреболийка, месо, дреболийка и т.н. Така получените щищове се пекат на жар. През време на печенето мажете с разтопено масло.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар