Агнешко с Лапад

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Агнешко с Лапад:

750 г агнешко месо
1 кг лапад
връзка пресен кромид лук
100 г краве масло
20 г брашно
джоджен
червен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Агнешко с Лапад:

Нарежете месото на парчета и запържете в сгорещената мазнина заедно със ситно нарязания лук. Прибавете брашното и червеният пипер и разбъркайте. Изсипете едро нарязаният лапад и задушете, докато омекне, след което залейте с топла вода, посолете и оставете да поври 20 минути на тих огън. Изсипете в тавичка, поръсете със ситно нарязания джоджен и запечете във фурна. Една много вкусна велигнеска рецепта с агнешко.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар