Гергьовско Агне

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Гергьовско Агне:

едно агне
4 връзки пресен лук
0.5 кг булгур
1 връзка магданоз
200 г масло
червен пипер
черен пипер на зърна
джоджен
сол

Начин за Приготвяне на Гергьовско Агне:

Измийте агнето и посолете отвътре и отвън. Измийте добре дреболиите, сварете в подсолена вода и нарежете на дребно. Задушете агнешките дреболии в мазнината заедно със ситно нарязаните магданоз и лук, и подправките. Готовата смес изсипете в тавичка, а върху нея сложете агнето, набодено тук-там със зърна от черен пипер. Печете във фурна на 150 градуса за около 3 часа.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар