Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Гергьовско Агне:
едно агне
4 връзки пресен лук
0.5 кг булгур
1 връзка магданоз
200 г масло
червен пипер
черен пипер на зърна
джоджен
сол
Начин за Приготвяне на Гергьовско Агне:
Измийте агнето и посолете отвътре и отвън. Измийте добре дреболиите, сварете в подсолена вода и нарежете на дребно. Задушете агнешките дреболии в мазнината заедно със ситно нарязаните магданоз и лук, и подправките. Готовата смес изсипете в тавичка, а върху нея сложете агнето, набодено тук-там със зърна от черен пипер. Печете във фурна на 150 градуса за около 3 часа.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.