Свинска Пържола с Гъби И Сметанов Сос

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от Италия
Обща информация за Италия

Продукти за Свинска Пържола с Гъби И Сметанов Сос:

4 свински пържоли
0.5 кг гъби
3 скилидки чесън
0.25 кг заквасена сметана
соев сос
сол
черен пипер
2 с.л. олио
копър

Начин за Приготвяне на Свинска Пържола с Гъби И Сметанов Сос:

Начукайте добре свинските пържоли, мариновайте със соев сос, сол и пипер. Оставете да се мариноват за 1 час. Изпечете на добре загрята скара за по 5 минути от всяка страна. През това време задушете гъбите нарязани на тънки резени заедно със счукания чесън, добавете сметаната и подправете със сол и пипер. Поднесете свинските пържоли, като ги залеете със соса и поръсете със ситно нарязан копър.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар