Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Пилешка Дроб Сърма:
0.5 кг пилешки дробчета
1 ч.ч. бисерен ориз
2 с.л. олио
1 морков
1 кубче бульон
пресен чесън
джоджен
черен пипер
сол
Начин за Приготвяне на Пилешка Дроб Сърма:
Измийте добре пилешките дробчета и нарежете на дребни кубчета и поставете в тава заедно с ориза. Прибавете моркова нарязан на кубчета, мазнината, бульона джоджена, пипера и солта. Разбъркайте добре и сипете 0.5 литра вряла вода. Печете на умерена фурна за 30 минути. Поднесете пилешката дроб сърма с пера пресен чесън.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.