Пилешка Дроб Сърма

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пилешка Дроб Сърма:

0.5 кг пилешки дробчета
1 ч.ч. бисерен ориз
2 с.л. олио
1 морков
1 кубче бульон
пресен чесън
джоджен
черен пипер
сол

Начин за Приготвяне на Пилешка Дроб Сърма:

Измийте добре пилешките дробчета и нарежете на дребни кубчета и поставете в тава заедно с ориза. Прибавете моркова нарязан на кубчета, мазнината, бульона джоджена, пипера и солта. Разбъркайте добре и сипете 0.5 литра вряла вода. Печете на умерена фурна за 30 минути. Поднесете пилешката дроб сърма с пера пресен чесън.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар