Насау – Дестинации в Бахамски острови

Обща информация за Бахамски острови
Кога да посетим Бахамски острови
Пари и разходи за Бахамски острови

Разположен на остров Ню Провидънс, Насау е едно от най-горещите и посещавани места на Бахамите. Прекрасна гледки, вкусна морска храна, невероятни условия за гмуркане и едно от най-вълшебните райски места за сватбена церемония и меден месец – с всичко това ни очарова процъфтяващата столица на Бахамските острови.

Времето тук е топло и слънчево почти през цялата година. Целият остров Ню Провидънс е заобиколен от изящни бели пясъчни ивици, галени от нежната милувка на тюркоазната вода. Пейзажът се допълва от изобилието на зелени палмови дървета и прекрасни хибискуси, които целогодишно цъфтят в своите вълшебни червено-розови цветове.

Насау се радва на богата история и културно наследство, чиито следи ще откриете в много кътчета на столицата. Разходете се из Стария град и се потопете в очарователната атмосфера на красивите стари сгради, хармонизирщи си с новите прекрасни карибски сдания. Не пропускайте да посетите Националната галерия на изкуствата, прелестната Катедрала, да се разходите до Сената и Върховния съд. Непременно преминете по търговската улица Тринити Плейс, на която можете да се отдадете на сладки шопинг забавления и прекрасни кулинарни изкушения.

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар