Сельодка Под Шуба

Booking.com

Сельодка под шуба
Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Сельодка Под Шуба:

2-3 мариновани сельодки
1/2 кг картофи
2-3 моркова
1 глава червено цвекло
2 глави лук
4 кисели краставички
100 г майонеза
100 г заквасена сметана
2-3 стръка магданоз

Начин за Приготвяне на Сельодка Под Шуба:

Маринованата сельодка се нарязва на дребно. Картофите, цвеклото и морковите се сваряват и се нарязват на дребно. Лукът и киселите краставички се нарязват на ситно. В дълбок съд се редят на 2 слоя, риба, лук, картофи, моркови, цвекло, краставички и майонезата смесена със сметаната. Оставя се да престои за около 12 часа в хладилник, за да се смесят добре вкусовете. Поднася се украсена с магданоз.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар