Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия
Продукти за Сельодка Под Шуба:
2-3 мариновани сельодки
1/2 кг картофи
2-3 моркова
1 глава червено цвекло
2 глави лук
4 кисели краставички
100 г майонеза
100 г заквасена сметана
2-3 стръка магданоз
Начин за Приготвяне на Сельодка Под Шуба:
Маринованата сельодка се нарязва на дребно. Картофите, цвеклото и морковите се сваряват и се нарязват на дребно. Лукът и киселите краставички се нарязват на ситно. В дълбок съд се редят на 2 слоя, риба, лук, картофи, моркови, цвекло, краставички и майонезата смесена със сметаната. Оставя се да престои за около 12 часа в хладилник, за да се смесят добре вкусовете. Поднася се украсена с магданоз.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.