Борш

Booking.com

Борш
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Борш:

600 г свинско месо с кокал
300 гр зелка
1/2 кг картофи
1 червено цвекло
1 морков
3 скилидки чесън
150 гр домати
1 глава лук
1 чушка
1 дафинов лист
5-6 зърна черен пипер
магданоз
200 гр сметана
сол

Начин за Приготвяне на Борш:

Сварете месото в подсолена вода, обезкостете и го върнете в бульона. Нарежете зелето на лентички, картофите на едри кубчета, цвеклото на по-малки кубчета и добавете към бульона. Запържете лука, моркова и нарязаната на ситно чушка, настъргания домат и добавете към бульона. Прибавят се дафиновия лист, чесъна и черния пипер. Оставете да ври 20 минути. Поднася се с нарязан магданоз и 2 лъжички сметана на всяка порция.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар