Шчи

Шчи
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Шчи:

500 гр месо с кости
500 гр кисело зеле
250 гр картофи
1 морков
100 гр домати
2 с.л. масло
1 глава лук
1 корен от магданоз
1 връзка магданоз
2-3 дафинови листа
зърна черен пипер
черен пипер
червен пипер
сол
200 гр сметана

Начин за Приготвяне на Шчи:

Месото се слага в тенджера с 2 л вода и се кипва, образувалата се пяна се отнема и се оставя на тих огън за още 1 час. Добавят се нарязаните на дребно моркови, киселото зеле на лентички и солта. Огънят се засилва и след като супата кипне, се добавят нарязаните на едри кубчета картофи. Лукът, коренът от магданоз и доматите се нарязват на ситно и се задушават в маслото и се изсипват в тенджерата и супата се вари на слаб огън още 30 минути. 10 минути преди да се свали от котлона, се добавят пипера на зърна, пиперите, солта и дафиновите листа. Сервира се със 2-3 лъжици сметана.

Провери и Намери Най-Ниската Цена Сред 1 206 987 Места за Настаняване по Целия Свят:

Booking.com онлайн хотелски резервации

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар