Меден Сладкиш

Booking.com

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Меден Сладкиш:

4яйца, 300 грама захар, бакпулвер, 1 чаена чаша олио, 2 супени лъжици пчелен мед, канела – 2 чаени лъжички, 2 чаени чаши брашно, орехи – 1 чаена чаша, 1 кафена чаша вода

Начин за Приготвяне на Меден Сладкиш:

Разбиват се яйцата, прибавят се захарта, водата, олиото ,лъжичка бакпулвер.Получава се хомогенна смес.Добавят се:пчелният мед, брашното и орехите.Сместа се изсипва в намазана с масло тава и се пече в предварително нагрята фурна на 190 градуса.Най-рано след 15 минути се проверява дали сладкишът е опечен.По желание може да се залее с шоколадова глазура или парчетата сладкиш да се поднесат със сладоледени топки в подходящи по форма купи или тортени чинии.Ликьорът  в кристални чаши  ще задоволи и най-изисканите вкусове.  

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар