Руски Палачинки

Booking.com

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Русия
Обща информация за Русия

Продукти за Руски Палачинки:

 

250-300 грама брашно
0,5 литра прясно мляко
3 яйца
сол
олио
1 малък картоф
20 г масло

 

Начин за Приготвяне на Руски Палачинки:

 

Правим кладенче с брашното в дълбок съд и в него изсипваме яйцата, разбити като за омлет. Сипваме млякото и солта и разбиваме до получаване на гладка смес. Загравяме добре, но не прекалено тиган за палачинки, разрязваме наполовина измития картоф, потяпяме го в олио и намазваме добре тигана. Изсипваме от сместта за палачинки с черпак и печем до златисто кафяво от всяка страна. Стараем се руската палачинка да е възможно най-тънка и финна. Готовата палачинка намазваме обилно с масло и редим една върху друга.

Поднасяме готовите палачинки с любимото си сладко или мед 🙂

 

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар