Картофи с Коричка

Booking.com

Oще Рецепти за Предястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Картофи с Коричка:

1 кг червени картофи
2 скилидки чесън
50 мл зехтин
морска сол

Начин за Приготвяне на Картофи с Коричка:

Обелваме картофите и нарязваме на еднакви резени. Поставяме в тенджера с подсолена вода и варим за около 10 минути. Счукваме чесъна до каша и добавяме зехтина. С получената смес заливаме картофите, които сме отцедили от водата и разбъркваме добре. Заграваме фурната на 220 гррадуса и запичаме картофите за 15 минути докато придобият златиста коричка, като предварително сме ги поръсили с едра сол.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар