Винен Кебап с Гарнитура Ориз

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Винен Кебап с Гарнитура Ориз:

  1. Свинско / Телешко месо – ½ кг
  2. Кромид лук – 2-3 бр.
  3. Морков – 1 бр.
  4. Вино – 1 ч.ч.
  5. Доматено пюре – 2-3 с.л.
  6. Ориз
  7. Олио
  8. Брашно – 2 с.л.
  9. Дафинов лист – 2 бр.
  10. Черен пипер на зърна – 4-5 бр.
  11. Червен пипер – 2 ч.л.
  12. Сол 
  13. Магданоз за украса

Начин за Приготвяне на Винен Кебап с Гарнитура Ориз:

Нарежете месото на кубчета и го задушете в нагорещената мазнина. Добавете ситно нарязания лук и морков и поръсете с червения пипер. Долейте виното и вода, толкова колкото да покрие месото. Добавете доматеното пюре и оставете да ври на тих огън заедно с черния пипер и дафиновия лист. Като видите, че ястието е почти готово, размийте брашното с малко вода и го добавете. Оставете го да поври още малко на котолона. 
Поднесете винения кебап с гарнитура от варен ориз и украса от магданоз. Да ви е сладко!

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар