Шаран с Брускети

Booking.com

Oще Рецепти за Основни Ястия
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Шаран с Брускети:

Шаран около 3-4 кг
1 кг доматен сос
0.250 кг кашкавал
3-4 пакетчета брускети с различни вкусове
2 глави лук
5 лимона
сол
черен пипер

Начин за Приготвяне на Шаран с Брускети:

Нарязваме лука на шайби и поставяме половината на дъното на тава. Отгоре слагаме шарана, подправяме със сол и пипер. Пълним никулденския шаран с натрошените на едро брускети, настъргания кашкавал, останалия лук и заливаме с част от доматеният сок. Покриваме отгоре рибата с шайби лимон и заливаме с другата част от доматения сок. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 60 до 75 минути. Поднасяме вкусният шаран с брускети задължително топъл.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар