Френски Орехов Сладкиш

Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция

Продукти за Френски Орехов Сладкиш:

 

 

4 яйца

250 г пудра захар

100г брашно

80г масло

80 г смлени орехи

Начин за Приготвяне на Френски Орехов Сладкиш:

 

Отделяме белтъците на 2 яйца и разбиваме с половината захар. Двата жълтъка рабиваме с маслото и другите две яйца, добавяме захарта и брашното.Добре разбитата смес изсипваме в намазана с масло тавичка. Към разбитите белтъци добавяме орехите, разбъркваме и изсипваме в тавичката като втори пласт. Печем в предварително загрята фурна на 160 градуса за 20-25 минути.

 

Проверете Най-Ниската Цена Сред Милиони Места за Настаняване по Целия Свят:


Booking.com онлайн хотелски резервации
Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар