
Oще Рецепти за Десерти
Oще Рецепти от Франция
Обща информация за Франция
Продукти за Френски Орехов Сладкиш:
4 яйца
250 г пудра захар
100г брашно
80г масло
80 г смлени орехи
Начин за Приготвяне на Френски Орехов Сладкиш:
Отделяме белтъците на 2 яйца и разбиваме с половината захар. Двата жълтъка рабиваме с маслото и другите две яйца, добавяме захарта и брашното.Добре разбитата смес изсипваме в намазана с масло тавичка. Към разбитите белтъци добавяме орехите, разбъркваме и изсипваме в тавичката като втори пласт. Печем в предварително загрята фурна на 160 градуса за 20-25 минути.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.