Тортола, Британски Вирджински острови

Обща информация за Британски Вирджински острови
Кога да посетим Британски Вирджински острови
Пари и разходи за Британски Вирджински острови
Дестинации в Британски Вирджински острови

Ботаническите градини J.R. O’Neal са чудесно живописно място, разположено в центъра на столицата Роуд Таун. Красивата градина, разпростираща се на площ от 4 акра, включва богато разнообразие от местни и екзотични тропически растения.

Главната улица на Роуд Таун е основния шопинг център в столицата. Улицата преминава през центъра на града и предлага една уникална атмосфера, западно-индийския чар се преплита със сладкото очарованиет на живописните дървени и каменни сгради. Не пропускайте да посетите площада Sir Olva George’s Plaza и Централната Поща, построена през 19 век. Разходете се също до Шестия фолклорен музей, който е домакин на уникална колекция от артефакти. 

Музеят на ръковината – намира се в залива Carrot Bay и показва богата колекция от ръковини, традиционни дървени лодки и други предмети от местната култура.

Национален парк Sage Mountain National Park – е най-високата точка на Британски Вирджински острови. Паркът е богат на красиви гъсти гори и многобройни пътеки, подходящи за разходка.

Паркът Queen Elizabeth е малък живописен оазис, разположен на западната страна на Road Harbour.

Правителствената сграда – построена в началото на 20 век и някога била правителствена резиденция, днес сградата е отворена за посетители и приютява малък музей.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*