
Oще Рецепти за Супи
Oще Рецепти от България
Обща информация за България
Продукти за Агнешка Супа:
500 г агнешко месо
2 глави кромид лук
2 моркова
100 г ориз
2 стръка целина
2 яйца
2 лимона
2 л вода
сол
черен пипер
джоджен
Начин за Приготвяне на Агнешка Супа:
Сложете месото в тенждера с водата и оставете да заври. След завиране оберете пяната и намалете огъня. Прибавете към агнешкото лука, целината и морковите нарязани на дребно, подправете със сол и черен пипер. Оставете агнешката супа да ври за около 2 часа, след което изваждате месото, нарязвате го на парченца и махате костите и тлъстините. Върнете месото обратно в тенджерата и прибавете ориза. Варете около 10 минути докато се свари ориза, изключете огъня и прибавете джоджена. Застройте агнешката супа, като отделно разбиете яйцата на пяна заедно със сока от лимоните и бъркате непрекъснато.
Добави коментар
Трябва да влезете, за да публикувате коментар.