Пролетна Салата

Oще Рецепти за Салати
Oще Рецепти от България
Обща информация за България

Продукти за Пролетна Салата:

 

Зелена марулка

1 хубав червен домат

½ кутийка консервирана царевица

Краставица

Маслинки

Зехтин

Балсамов оцет

Чесън

магданоз

Начин за Приготвяне на Пролетна Салата:

 

Имивате домата и с върха на ножа почиствате от дръжката. Отрязвате капаче, така, че в единия край да остане захванато за домата. С лъжица издълбавате вътрешността му, посолявате го и се заемате с другите зеленчуци. В купа нарязвате на ситно краставичка, прибавяте нарязани маслинки, царевичка /ако не постите може да добавите сирене/ и заливате със дресинг от зехтин, балсамов оцет и счукани 1-2 скилидки чесън. Разбърквате добре и пълните домата. На мястото на дръжката забождате магданоз. Нарязвате марулката, добавяте царевичка, овкусявате и сипвате в плитка чиния. Върху зелената салатка поставяте пълнения домат, а до чинията с пролетната салата…чашка със студена ракийка.

Запазете Вашата Почивка Още сега:

Booking.com

Бъди първият добавил коментар за тази статия

Добави коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*